If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За колянов вал почваи да звъниш при алфите които се продават на части. В мобилето има десетина. Тук МОЛЯ СПОДЕЛИ защо е станало така, карал си с висока скорост-големи обороти, кофти масло, случаиност или нещо друго...успех...
понапънах я малко повечко от колкото трябваше
и изтрака нещо
занесох я на маистор и ми казаха че съм карал поне 2 седмици с скъсан ангренажен ремък имало ражда на ролките
скъсания ремък е които въртял някакви балансиращи валове
Все ми се струва че не е нормално за мотора да се сдухва с подобни проблеми.... Читав мотор акосе напъне и тои ли ще сгъне или зависи от случаиността. Се си мисля че има комбинация от недостатъчно поддържана кола и тежък крак...
Пинко, нещо ми се върти в главата спомен, че ти бяха казали, че за ЖТД-то коляновият вал ставал от някой от бензиновите матори. Би ли ми припомнил?
Абе Еньо ми беше казал, че колянов вал от 2.0 свинспарк ставал на 1.9 жтд, ама май нещо се преработвали лагерите. Но като цяло ставал. Тони обаче каза, че това са глупости. Така и не се задълбочих повече, просто си намерих колянов вал от 1.9 жтд.
Абе Еньо ми беше казал, че колянов вал от 2.0 свинспарк ставал на 1.9 жтд, ама май нещо се преработвали лагерите. Но като цяло ставал. Тони обаче каза, че това са глупости. Така и не се задълбочих повече, просто си намерих колянов вал от 1.9 жтд.
Питам, защото на колегата му предлагали вал от ЖТД и той се интересуваше дали става. Но щом Тони така е казал ...
Питам, защото на Аберант85 му предлагали вал от ЖТД и той се интересуваше дали става. Но щом Тони така е казал ...
Виж сега, аз на Голямата риба много му вярвам, ама и на Тони му вярвам. Предполагам че и двамата са били прави - валът за ставане - става, ама явно има нещо да се преправя и на Тони не му се е занимавало.
...валът за ставане - става, ама явно има нещо да се преправя и на Тони не му се е занимавало.
Така виждам аз нещата.
Което значи, че и на другите няма да им се занимава и съответно на човека ще му излезе по-скъпо, отколкото да си намери от ТС. То и без това има много такива за части
Comment